Menu
Your Cart

Συνεντεύξεις


21 Νοε Συνέντευξη της Κατερίνας Τσιτούρα στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 25
1. «Αν πηγαίναμε σε ένα μέρος όπου μπορείς να είσαι ακριβώς ο εαυτός σου, όσο ανάποδος και αν φαίνεσαι στους άλλους». Αυτό το μέρος ήταν για σας το βιβλίο και η επικοινωνία σας με το αναγνωστικό κοινό..
08 Νοε Συνέντευξη της Μαρίας Πρινάρη-Καρκαβατσάκη
0 31
Στο τέταρτο βιβλίο σας καταπιάνεστε με ένα επίκαιρο θέμα: αυτό της κακοποίησης. Τι στάθηκε αφορμή για να το γράψετε; Φοβάμαι ότι το θέμα της κακοποίησης ήταν πάντα επίκαιρο, ωστόσο θα πω ότι δεν στάθη..
08 Νοε Συνέντευξη της Κατερίνας Τασοπούλου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 33
1. Η Μαγική Αγάπη είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε για να το απευθύνεται πρώτα στα δικά σας παιδιά; Όταν έγραψα την Μαγική Αγάπη μας σκεφτόμουν  και απευθυνομουν σε όλους μας ( μικρούς και μεγάλους) . Τα..
04 Ιουλ Συνέντευξη από τις διαχειρίστριες του blog ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 425
- Η ομάδα Βιβλίο της Παρέας, με επταετή πλέον παρουσία στον διαδικτυακό χώρο της λογοτεχνίας μας ξάφνιασε ευχάριστα με μια έκδοση που γράφτηκε για να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις, εξ ου και ο τί..
27 Ιουν Συνέντευξη της Γιακουμίνας Πέντε-Ματθαίου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 378
- Τι είναι η Τσέρπη και πώς δανείστηκε το βιβλίο σας αυτή την όμορφη λέξη;Σε μέρες που η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη,  τα νερά τινάζονται ψηλά και ο δυνατός αέρας  παρασύρει  μικρά αιωρούμενα σταγον..
05 Μαΐ Συνέντευξη της Ιωα΄ννας Εξάρχου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 109
Το βιβλίο σας μετά από δέκα χρόνια, ανανεωμένο αισθητικά, αναζητά νέους αναγνώστες. Τι σας οδήγησε στην επανέκδοσή του;Τα εκατό χρόνια που πέρασαν από τότε που έγινε η Καταστροφή, που αποτελεί ένα μεγ..
05 Μαΐ Συνέντευξη της Μαριάνθης Αποστολέλλη στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 124
Kόκκινες Τουλίπες. Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε ποιο κοινό;Το βιβλίο «Κόκκινες Τουλίπες» απευθύνεται στην πραγματικότητα σε ένα ευρύ κοινό, στο οποίο η ηλικία δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο...
04 Απρ Συνέντεξη της Γιώτας Αγγελοπούλου στη Μαρίκα Αρβανιτοπου΄λου
0 117
Κ. Αγγελοπούλου, καταπιάνεστε ξανά με μια ιστορία άλλης εποχής. Τι σας μαγεύει σ' αυτή την διαφορετική χρονοτοποθέτηση;Λατρεύω τον 19ο αιώνα. Ήταν μια εποχή μεγάλων αλλαγών σε όλους τους τομείς, γεγον..
07 Φεβ Συνέντευξη της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 2041
Έχετε συγγράψει μια πολύ δυνατή αστυνομική ιστορία. Τι σας οδήγησε σε μια τέτοια πλοκή; Μήπως η καθημερινότητα;Ακούμε πολύ συχνά για το πόσο βίαιος έχει γίνει ο άνθρωπος. Ξυλοδαρμοί, βιασμοί, δολοφονί..
16 Ιαν Συνέντευξη του Δημήτρη Μαργαριτόπουλο στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 1108
Συστήστε μας τον ήρωα του βιβλίου σας, τον Μπαλιούλια. Ποιος είναι;Ο Μπαλιούλιας είναι ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου, ένα αγροτόπαιδο από κάποιο χωριό της Βόρειας Ελλάδας, γιος προσφύγων από την Ανατο..
16 Δεκ Συνέντευξη της Αναστασίας Κατσούρη στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 329
Το νέο σας βιβλίο είναι ένα μυθιστόρημα για τη νιότη, τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τη φιλία. Θέματα διαχρονικά. Θα θέλατε το βιβλίο σας να έχει τον χαρακτηρισμό διαχρονικό, άρα κλασικό;Σε όλα τα βιβλία μου ..
16 Δεκ Συνέντευξη της Ιωάννας Ξυναροπούλου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 446
Μας εντυπωσιάζει στο βιογραφικό σας ότι είστε μόνο 22 ετών και γοητευμένη από τη λογοτεχνία γράφετε κιόλας το πρώτο σας βιβλίο; Πιστεύω πως η συγγραφή είναι μια ασχολία δίχως σαφή ηλικία, ασφαλώς ωριμ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης στην ιστοσελίδα μας.