Menu
Your Cart
Με αγορές 20€ δωρεάν τα μεταφορικά

Συνεντεύξεις


18 Απρ Συν΄έντευξη του Μιχάλη Γριβέα στη Μαρ΄ίκα Αρβανιτοπούλου
0 311
Σε ποιο συναρπαστικό ταξίδι προσκαλείτε αυτή την φορά το αναγνωστικό κοινό κ. Γριβέα; Μήπως αυτό είναι ένα γεωγραφικό ταξίδι που θα κάνει κανείς ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου; Στον Τάραντα της..
27 Φεβ Συνέντευξη της Γκέλυς Γρηγοροπο΄΄ύλου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 85
1. Ο καμβάς της ιστορίας σας είναι ένα μικρό κόκκινο τσαντάκι. Είναι δυο παράλληλες ερωτικές ιστορίες; Το μικρό κόκκινο τσαντάκι είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ιστορίες που εξελίσσονται πα..
04 Δεκ Συνέντευξη του Γεώργιου Φρούντζου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 200
1. Προσπαθείτε να απαντήσετε στο πιο δύσκολο ερώτημα πόσο χάος έχει η Ιστορία; Oδηγήστε  σ' ένα συμπέρασμα;Η έννοια του Χάους, φυσικά, δεν έχει ως επιστημονικός όρος, την καθημερινή έννοια του. Η πολύ..
04 Δεκ Συνέντευξη της Κέλλυς Νικολαΐδου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 181
 1.    Τι στάθηκε η αφορμή για να γράψετε αυτό το βιβλίο;Αφορμή στάθηκε η επαφή μου με νέους ανθρώπους καθώς και η συνειδητοποίηση ότι εκατό διαφορετικά άτομα βλέπουν και αντιλαμβάνονται τα πράγματα μ..
21 Νοε Συνέντευξη της Κατερίνας Τσιτούρα στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 206
1. «Αν πηγαίναμε σε ένα μέρος όπου μπορείς να είσαι ακριβώς ο εαυτός σου, όσο ανάποδος και αν φαίνεσαι στους άλλους». Αυτό το μέρος ήταν για σας το βιβλίο και η επικοινωνία σας με το αναγνωστικό κοινό..
08 Νοε Συνέντευξη της Μαρίας Πρινάρη-Καρκαβατσάκη
0 210
Στο τέταρτο βιβλίο σας καταπιάνεστε με ένα επίκαιρο θέμα: αυτό της κακοποίησης. Τι στάθηκε αφορμή για να το γράψετε; Φοβάμαι ότι το θέμα της κακοποίησης ήταν πάντα επίκαιρο, ωστόσο θα πω ότι δεν στάθη..
08 Νοε Συνέντευξη της Κατερίνας Τασοπούλου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 247
1. Η Μαγική Αγάπη είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε για να το απευθύνεται πρώτα στα δικά σας παιδιά; Όταν έγραψα την Μαγική Αγάπη μας σκεφτόμουν  και απευθυνομουν σε όλους μας ( μικρούς και μεγάλους) . Τα..
04 Ιουλ Συνέντευξη από τις διαχειρίστριες του blog ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 596
- Η ομάδα Βιβλίο της Παρέας, με επταετή πλέον παρουσία στον διαδικτυακό χώρο της λογοτεχνίας μας ξάφνιασε ευχάριστα με μια έκδοση που γράφτηκε για να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις, εξ ου και ο τί..
27 Ιουν Συνέντευξη της Γιακουμίνας Πέντε-Ματθαίου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 511
- Τι είναι η Τσέρπη και πώς δανείστηκε το βιβλίο σας αυτή την όμορφη λέξη;Σε μέρες που η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη,  τα νερά τινάζονται ψηλά και ο δυνατός αέρας  παρασύρει  μικρά αιωρούμενα σταγον..
05 Μαϊ Συνέντευξη της Ιωα΄ννας Εξάρχου στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 254
Το βιβλίο σας μετά από δέκα χρόνια, ανανεωμένο αισθητικά, αναζητά νέους αναγνώστες. Τι σας οδήγησε στην επανέκδοσή του;Τα εκατό χρόνια που πέρασαν από τότε που έγινε η Καταστροφή, που αποτελεί ένα μεγ..
05 Μαϊ Συνέντευξη της Μαριάνθης Αποστολέλλη στη Μαρίκα Αρβανιτοπούλου
0 274
Kόκκινες Τουλίπες. Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε ποιο κοινό;Το βιβλίο «Κόκκινες Τουλίπες» απευθύνεται στην πραγματικότητα σε ένα ευρύ κοινό, στο οποίο η ηλικία δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο...
04 Απρ Συνέντεξη της Γιώτας Αγγελοπούλου στη Μαρίκα Αρβανιτοπου΄λου
0 269
Κ. Αγγελοπούλου, καταπιάνεστε ξανά με μια ιστορία άλλης εποχής. Τι σας μαγεύει σ' αυτή την διαφορετική χρονοτοποθέτηση;Λατρεύω τον 19ο αιώνα. Ήταν μια εποχή μεγάλων αλλαγών σε όλους τους τομείς, γεγον..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης στην ιστοσελίδα μας.