Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

 

Η εταιρία των «Εκδόσεων Αγγελάκη» ιδρύθηκε το 1974 με έδρα την Αθήνα και ιδρυτή της εταιρίας τον Εμμανουήλ-Κωνσταντίνου Αγγελάκη.

Την ίδια περίοδο προχώρησε στην έκδοση μιας γκάμας έργων που κάλυψαν και καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό το αναγνωστικό ενδιαφέρον μιας ευρείας μάζας κοινού.

Στο χώρο του σχολικού βοηθήματος, κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις. Στα χρόνια της λειτουργίας της έχει δημιουργήσει και εκδώσει δύο  (2) σειρές (σύγχρονη διδακτική 16τόμοι- αναλυτική 23τόμοι) ,οι οποίες σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία .

Στη συνέχεια προχώρησε σε εκδόσεις που καλύπτουν  όλους τους χώρους της οικογένειας  (Παιδικά-Ιατρικά-Λογοτεχνία-Μαγειρική κ.α.).Μερικά σημαντικά έργα είναι: Λεξικό Ανωμάλων Ρημάτων του Βογιατζή, Σύγχρονη Διδακτική, Χρυσή σειρά (κλασική λογοτεχνία), Παγκόσμια Ποιητική Ανθολογία», «Ιούλιος Βερν» (βραβευμένα παιδικά μυθιστορήματα), Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους του Κ. Παπαρηγοπούλου, με νέα μορφή και συμπληρωμένο μέχρι και το 1993, Οι Μεγάλοι Παραμυθάδες 4 τόμοι (κλασικά παραμύθια), Τα Παραμύθια του Εθνικού Κήπου και Ιστορία-Μυθολογία για παιδιά 10τόμοι(Ηρακλής-Οδυσσέας κλπ)

Τα τελευταία χρόνια από το 2008 μέχρι και σήμερα έχουν συνεχίσει την εκδοτική τους πορεία εκδίδοντας πολλά μεμονωμένα έργα και κάθε χρόνο η βιβλιοπαραγωγή της αυξάνεται, αξίζει να σημειωθεί ότι το από το 2008 μέχρι και σήμερα εκδόθηκαν 350 νέοι τίτλοι με συνολικό αριθμό 500 τίτλους.

Οι εκδόσεις «Αγγελάκη» συμπλήρωσαν φέτος 47 χρόνια ζωής με μεγάλη προσφορά στα ελληνικά γράμματα.

Από το 2010 οι εκδόσεις Aγγελάκη προχώρησαν στην δημιουργία ενός νέου τμήματος για εκτυπώσεις (ψηφιακές – offset) με την επωνυμία angelakisdigital με τα πλέον σύγχρονα μέσα παραγωγής από την ιδέα της εώς την υλοποίηση της είτε πρόκειται για βιβλίο, διαφημιστικό ,επαγγελματική κάρτα.

SOCIAL