Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αλέξιος Τσότρος

TSOTROS

Ο Αλέξιος Τσότρος είναι Γεμμολόγος (GIA,FGA, JCSA) και Diamond Dealer με πάνω από 45 χρόνια εμπειρία στη διεθνή αγορά διαμαντιών και πολύτιμων πετρών.
Έζησε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής πάνω από τριάντα χρόνια, όπου ασχολούμενος με την εμπορία διαμαντιών έτυχε από την Κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής της ειδικής αδείας για εμπορία ακατέργαστων διαμαντιών και την επεξεργασία τους. Από τις αρχές του 1980 είναι συνδιοργανωτής και πάρτνερ του Gem Education Center, ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος διαπιστευμένου από το Συμβούλιο Χρυσοχοΐας Νοτίου Αφρικής που προσέφερε μαθήματα βαθμολόγησης και διαπίστευσης διαμαντιών και πολύτιμων λίθων σε επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.
Είναι μέλος σε World Diamond Council (WDC), International Diamond Manufacturers Association (IDMA), Diamond Exchange member with the World Federation of Diamond Bourses (WFDB) και σε άλλους συλλόγους.
Κατά την περίοδο αυτή διαμένει στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε και όπου έλαβε το πρώτο πανεπιστημιακό του πτυχίο από την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL