Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αναστάσιος Κάρμης

karmis-300

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού

 

Γεννήθηκε στο Ανεμοχώρι της Ηλείας το 1957. Φοίτησε στο εξατάξιο γυμνάσιο Αρρένων Πύργου και κατό­πιν επιτυχών εισιτήριων εξετάσεων ει­σήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου σπούδασε για τέσσερα έτη. Απε­φοίτησε το 1979 και υπηρέτησε σε πλοία και υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού. Παράλληλα παρακολούθη­σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια και σχολεία και φοίτησε στη Σχολή Πο­λέμου του Π.Ν.

Το 1991-1993 διετέλεσε Κυβερνή­της στο Υ/Β Παπανικολής. Από το 1993 και μέχρι την αποστρατεία του, υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες ξη­ράς του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Ένας πρώην υποβρύχιος άντρας, αφηγείται τη προσωπική του εμπειρία από την υπηρεσία του στα υποβρύχια. Η περιγραφή της κατάδυσης και των ασκήσεων, οι λαχτάρες, οι αγωνίες , οι προσδοκίες, οι προβληματισμοί, κα­θώς η ζωή του υποβρύχιου άντρα, ξε­διπλώνονται με την αλήθεια και το ρε­αλισμό του αυτόπτη μάρτυρα , ταξι­δεύοντας τον αναγνώστη στο θαυμα­στό κόσμο του βυθού και στους νό­μους του βασιλείου του Ποσειδώνα. Στα αδιέξοδα της χαμηλής φιλοσο­φίας, ο αφηγητής αναζητά με τα φτε­ρά της φαντασίας του, τις μακάριες μετοικήσεις της γήινης ομάδας εργα­σίας του κατά το έτος 3025 μ.χ., ώστε να συνειδητοποιήσουν όλοι μαζί την συνέχιση της ζωής τους και το σκοπό της ανθρωπότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL