Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Costantino Salis

φωτο Salis

Ο Costantino Salis είναι πολυβραβευμένος Ελληνοϊταλός συγγραφέας και ζει μεταξύ Αθήνας και Ρώμης. Σπούδασε Νομικά, Φιλοσοφία και Θέατρο στην Ιταλία. Είναι ο δημιουργός του «Φιλοσοφικού Show», μιας performance, που παρουσιάζει στην Ιταλία και ενίοτε στην Ελλάδα. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή όπου παρουσίασε το βραβευμένο έργο του “Dritto al cuore della vita”, ελληνική έκδοση «Στην καρδιά της ζωής».
Ο Πάπας Φραγκίσκος σε μια ομιλία του έκανε μια αναφορά στον τίτλο του μυ-θιστορήματός του “Doppie Vite”, ελληνική έκδοση «Διπλές Ζωές».
Στην Ελλάδα κυκλοφορούν επτά βιβλία του. Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» είναι η πιο πρόσφατη συγγραφική του δημιουργία.

Ο Costantino Salis είναι ένας ιδιοφυής συγγραφέας, ικανότατος να μεταδίδει την εσωτερικότητα και τα συναισθήματα των ηρώων του.
Εφημερίδα La Stampa

Ο Costantino Salis διαθέτει μια πλούσια φαντασία, περιγράφει με έξοχο τρόπο τις λεπτομέρειες της ζωής των ηρώων του και μας κάνει να ζούμε μαζί τους.
Εφημερίδα Corriere del Mezzogiorno

Ο Costantino Salis, εκτός από συγγραφέας, είναι καλλιτέχνης, άνθρωπος του θεάματος, της κουλτούρας και της ευαισθησίας. Ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Αλλά είναι η συγγραφή που του παρέχει το πιο εξαιρετικό μέσο έκφρασης.
Περιοδικό Libri News

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL