Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220 / 210 3816269

Φαξ:
210 3806732

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ιάκωβος Σιανούδης

sianoudis

Ο Ιάκωβος Σιανούδης έχει Bachelor εφαρμοσμένης ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο του Derby της Σκωτίας, από το οποίο βραβεύτηκε με δύο αριστείες, ενώ παράλληλα είναι ειδικευόμενος στο συνθετικό μοντέλο ψυχοθεραπείας.
Από το 2016, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και του βρετανικού συλλόγου για ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική (BACP) και έχει ολοκληρώσει ψυχολογικές ενότητες στην ακαδημία Πλάτωνος, στο Πάντειο πανεπιστήμιο Αθηνών και το Σισμανόγλειο νοσοκομείο.
Τα τελευταία χρόνια, έχει εισηγηθεί πλήθος συνεδρίων με θέματα που αφορούν την υπόσταση του ανθρώπου, την ψυχική του υγεία, τον γάμο και τις σχέσεις, την αυτοεκτίμηση, το άγχος και τη θλίψη.
Από το 2015 μέχρι σήμερα, συμμετέχει ως επιστημονικός σύμβουλος στην προετοιμασία ψυχολογικών προφίλ ρόλων για επαγγελματίες ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου. Το εύρος της δουλειάς του καλύπτει σύγχρονες κινηματογραφικές απόπειρες έως αρχαία ελληνικά δράματα.
Συνολικά, έχουν δημοσιευτεί περισσότερα από 90 άρθρα με την υπογραφή του σε διάφορους ελληνικούς και ξένους ιστότοπους καθώς και συνεντεύξεις επάνω στις ανθρώπινες σχέσεις σε ηλεκτρονικά έντυπα και εφημερίδες.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ψυχική υγεία των ανθρώπων ως ψυχοθεραπευτής, κάνοντας χρήση του συνθετικού μοντέλου θεραπείας. Ταυτόχρονα, με τους επιστημονικούς του συνεργάτες διοργανώνει ημερίδες και βιωματικά σεμινάρια ετησίως.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL