Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ιωάννης Δημητριάδης

dimitriadis-300

Ο Ιωάννης Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα κι έζησε σε πολλούς τόπους και συνοικίες σε περισσότερες από οκτώ πόλεις στην Ελλάδα και τη Γερμανία.
Τελείωσε το 5ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας μεταπτυχιακές σπουδές στο Δυτικό Βερολίνο.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, στον τομέα που σπούδασε, ως επιθεωρητής Ασφάλειας και Ποιότητας.
Ταξίδεψε αρκετά λόγω δουλειάς και με τη δημιουργική του περιέργεια άντλησε αρώματα και τρόπους σκέψης άλλων λαών έχοντας ως αρχή: «μαθαίνεις από τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα των άλλων».
Οι εμπειρίες και εικόνες αυτού του ταξιδιού ζωής, μαζί με την αγάπη του για την ιστορία, για την οποία πιστεύει ότι είναι μία από τις μητέρες της γνώσης, άνοιξαν τη φαντασία του απελευθερώνοντας έτσι μια λογοτεχνική διάσταση στον χαρακτήρα του.
Η πρώτη επίσημη συγγραφική του προσπάθεια έγινε το 2011 με το ιστορικό θεατρικό «Αναζητώντας τον Όμηρο», συνεχίστηκε το 2014 με το ιστορικό ψυχολογικό μυθιστόρημα «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΠΟΛΑ» και το 2015 συμμετείχε στη συγγραφική σκυταλοδρομία της Λέσχης Ανάγνωσης Λαγονησίου, της οποίας είναι μέλος, στο μυθιστόρημα «Η συνωμοσία των λύκων», όλα από τις εκδόσεις Αγγελάκη.
Το διήγημα επιστημονικής και ιστορικής φαντασίας «2100» και η πραγματεία «Εγχειρίδιο οδηγιών προς Νυμφευομένους», βρίσκονται το μεν πρώτο στο συρτάρι του υπολογιστή του, το δε δεύτερο στο συρτάρι του μυαλού του, αναμένοντας μελλοντικές εκδόσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL