Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ιωάννης Δημητριάδης

dimitriadis-300

Ο Ιωάννης Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα κι έζησε σε πολλούς τόπους και συνοικίες σε περισσότερες από οκτώ πόλεις στην Ελλάδα και τη Γερμανία.
Τελείωσε το 5ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας μεταπτυχιακές σπουδές στο TU στο Δυτικό Βερολίνο.
Είχε δύο γάμους, απέκτησε μία κόρη και έναν γιο, ζει και εργάζεται στην Αθήνα, στον τομέα που σπούδασε ως επιθεωρητής, υπηρετώντας την Ασφάλεια και Ποιότητα σε πολλούς τομείς Προϊόντων, Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών.
Οι εμπειρίες και εικόνες αυτού του ταξιδιού ζωής, μαζί με την αγάπη του για την ιστορία, για την οποία πιστεύει ότι είναι μία από τις μητέρες της γνώσης, άνοιξαν τη φαντασία του απελευθερώνοντας έτσι μια λογοτεχνική διάσταση στον χαρακτήρα του.
Η συγγραφική του προσπάθεια ξεκίνησε: το 2011 με το ιστορικό θεατρικό «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ», συνεχίστηκε το 2014 με το ιστορικό ψυχολογικό μυθιστόρημα «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΠΟΛΑ», το 2015 συμμετείχε στη συγγραφική σκυταλοδρομία της Λέσχης Ανάγνωσης Λαγονησίου, στο μυθιστόρημα «Η συνωμοσία των λύκων», το 2018 κατέθεσε εις μνήμην Προγόνων το μυθιστόρημα «ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ», όλα από τις εκδόσεις Αγγελάκη.
Το διήγημα επιστημονικής και ιστορικής φαντασίας «2100, μια Οδύσσεια στον χωροχρόνο» και άλλα κείμενα, πεζά και έμμετρα, στίχοι και σκέψεις, βρίσκονται στη ROM του μυαλού του, αναμένοντας μελλοντικές εκδόσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL