Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Εκτύπωση

Λευκός μανδύας

με μεταφορικά Αποστολή στη διεύθυνση για 2,50 €
Βασική τιμή με ΦΠΑ 14,00 €
Τιμή πώλησης 12,60 €
Περιγραφή

Η Κλαίρη Δειλινού, µια γυναίκα έµπειρη, αντιπρόσωπος γνωστής εταιρείας φαρµάκου για την καρδιά, µετά από την αποτυχηµένη σχέση της µε τον Νικηφόρο ερωτεύεται σφοδρά τον Πέτρο Σιδεράκη, έναν υπέροχο άντρα και φοβερό επιστήµονα, γνωστό καρδιολόγο της Αθήνας. Δεν έχει κανέναν στον κόσµο, εκτός από τη γηραιά µητέρα της που φιλοξενείται στον οίκο ευγηρίας «Στέγη Αγάπης» κι έτσι δένεται πολύ µε τον Πέτρο της καρδιάς της. Πολλά τα εµπόδια στον δρόµο της, έχει όµως ένα γερό αποκούµπι, τον γέροντα Μάξιµο, στη µονή της Παναγιάς που επισκέπτεται συχνά. Η απαγωγή της µετά την πρόβα του νυφικού της, το Αµπιτζάν κι η Ακτή του Ελεφαντοστού, το χρυσό κλουβί της µε τα διαµάντια και ο επιχειρηµατίας Ράφι, ο ακόλουθός της επί χρόνια στο ίντερνετ, όλα τα δεινά που βιώνει τη δυναµώνουν και την οδηγούν κοντά στον Θεό.
Η οριστική λύση έρχεται από «άνωθεν». Η επιστροφή της Κλαίρης είναι θεαµατική και πρωτότυπη. Έρχεται ως σφραγίδα και ευλογία Θεού στο ζευγάρι. Τελικά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο µε τη βοήθεια της πίστης. Όσα προβλήµατα και αν έρθουν στη ζωή όλα µπορούν να ξεπεραστούν. Δεν υπάρχει πιο αληθινή απόδειξη απ’ αυτήν εδώ που λέγεται Κλαίρη.

 

«Ο Λευκός Μανδύας δεν είναι απλά ένα ώριµο Μυθιστόρηµα µε πλοκή, φαντασία, εκπλήξεις, έντονες συναισθηµατικές φορτίσεις, περιπέτεια και σασπένς, είναι και µια διεισδυτική µατιά στα ενδότερα του ανθρώπου, που αποκαλύπτει µε αριστοτεχνικό τρόπο τη δύναµή του να παίρνει τη ζωή στα χέρια του.
Στο κέντρο οι έννοιες έρωτας και πίστη δεν λειτουργούν ως ασυµβίβαστες πραγµατικότητες, αλλ’ ως αλήθειες που έχει ανάγκη ο άνθρωπος στα εύκολα και τα δύσκολα. Αυτή η προσέγγιση αποτελεί µια εύστοχη πρωτοτυπία της συγγραφέα που τολµά και υπερβαίνει παγιωµένες αντιλήψεις και δίνει λύσεις στα αδιέξοδα. Εδώ ο Αναγνώστης µοιράζεται τους ρόλους και βρίσκει απαντήσεις στους προβληµατισµούς και τις ανασφάλειές του!»
Δηµήτρης Χ. Βερύκιος

 

ISBN:
978-960-616-198-8
Ημ. Έκδοσης:
2021
Βιβλιοδεσία:
Χαρτόδετο
Διαστάσεις:
21x14cm
Αριθμός Σελίδων:
282

SOCIAL