Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άννα Κουτούζη

koutouzi-300

Ονομάζομαι Άννα Κουτούζη. Γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα. Κατάγομαι από την Κάλυμνο, το περίτρανο νησί του πατέρα μου. Γνωρίζω δύο γλώσσες γαλλικά και αγγλικά . Έχω αριστεύσει δυο φορές στο σχολείο, και έχω υπάρξει απουσιολόγος στο 2ο  λύκειο Αμαρουσίου. Έχω τραγουδήσει με τη χορωδία του σχολείου στη Λυρική σκηνή το «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου. Έχω παίξει σε συναυλία πιάνου. Είμαι απόφοιτος του Πλάτωνα.

Έχω κάνει μια μεγάλη εργασία για τα Λατινικά, όσο ήμουν μαθήτρια της τρίτης λυκείου η οποία απαρτίζεται από 50 ενότητες. Αυτή η εργασία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό βιβλίο εκμάθησης Λατινικών.

Έκανα μαθήματα ζωγραφικής και φωτογράφησης. Πέρασα με εξετάσεις στη «Βακαλό» όπου παρακολούθησα κάποια περίοδο μαθήματα ζωγραφικής. Υπήρξα επιτηρήτρια σε φροντιστήριο στο Μαρούσι. Έχω κάνει μια έκθεση ζωγραφικής για παιδιά. Έχω διδακτεί επαγγελματικό λάτιν και ευρωπαϊκό χορό.

Έχω γράψει 7 παραμύθια, 80 ποιήματα και κάποιες κριτικές για θεατρικές παραστάσεις καθώς και για εκθέσεις ζωγραφικής. Επίσης έχει εκδοθεί άρθρο μου στην τοπική εφημερίδα του Αμαρουσίου. Είμαι αρκετά εμπνευσμένη όσον αφορά την συγγραφή, παρ’ όλου που είμαι αυτοδίδαχτη.

«To ποντίκι με την κόκκινη μύτη» είναι το πρώτο παραμύθι μου που εκδόθηκε και χαίρομαι δεόντως που ο εκδοτικός οίκος «Αγγελάκης» αναγνώρισε και «αγκάλιασε» το βιβλίο μου!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL