Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρήστος Παπανικολάου

papanikolaou

Ο Χρήστος Παπανικολάου είναι πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών (1967). Στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του και μέχρι το 1973 ασχολήθηκε με τη διδασκαλία των μαθημάτων της ειδικότητάς του και κυρίως της Γεωμετρίας, σε φροντιστήριο προετοιμασίας υποψηφίων των ΑΕΙ. Εν συνεχεία περνάει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) ως ειδικός επιστήμονας με αντικείμενο τη Στατιστική.

Η συγγραφική του δραστηριότητα ξεκινάει από το 1971 με το βιβλίο του «Στοιχεία Γεωμετρίας», που μετά από διαγωνισμό του ΥΠ το 1974, κρίνεται το πλέον κατάλληλο βιβλίο διδασκαλίας της Γεωμετρίας πανελλαδικά στα Λύκεια της χώρας, εκδίδεται από τον ΟΕΔΒ με τίτλο «Ευκλείδειος Γεωμετρία» και καλύπτει τις ανάγκες της διδασκαλίας του μαθήματος και των τριών τάξεων του Λυκείου μέχρι και το 1986 – 87.

Ήδη από το 1986 έχει ενταχθεί στη μέση εκπαίδευση ως καθηγητής των μαθηματικών με τα περισσότερα χρόνια της δραστηριότητάς του σε Λύκειο της Γλυφάδας Αττικής και τα τελευταία 8 χρόνια της σταδιοδρομίας του πριν τη συνταξιοδότησή του, ως διευθυντής σχολικής μονάδας στη Γλυφάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL