Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δημήτρης Ελέας

eleas-300

Ο Δημήτρης Ελέας είναι συγγραφέας, αρθρογράφος, ερευνητής και πολιτικός ακτιβιστής. Γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Έχει ζήσει στο Λονδίνο δεκαπέντε χρόνια –σπούδασε εκεί Πολιτικές Επιστήμες– και επίσης μεγάλα διαστήματα στο Μπράιτον, το Παρίσι, το Toρόντο, το Βερολίνο και τη Βαρσοβία. Έχει ταξιδέψει σε πάνω από είκοσι χώρες. 

Lives, and (then) writes. Έχει γράψει και δημοσιεύσει διάφορα κείμενα, άρθρα, δοκίμια, eBooks και βιβλία στα Ελληνικά και στα Αγγλικά: Γυναίκες (1994), κυκλοφόρησε όταν ήταν μόλις είκοσι ενός ετών, Ten Texts (2007), Εκκεντρικές Σημειώσεις (2013), Ιδιωτικός Κορνήλιος: Προσωπική Μαρτυρία για τον Καστοριάδη (2014) και United Stages of Aristotle (2014). Επεξεργάζεται τα νέα μυθιστορήματα: Όταν χάθηκε ο Σαίξπηρ 1585-1592 και στα Αγγλικά το The Black Birds of Warsaw, και μαζί με τον Γιώργο Η. Ηλιόπουλο «τελειώνουν» το δοκίμιο Καστοριάδης εναντίον Θεού, Θεός εναντίον Καστοριάδη. Η ιστορία ως δημιουργία, ο Θεός και ο άνθρωπος.

Διατηρεί το ιστολόγιο: d. [cells/ideas] (dimitriseleas.wordpress.com) και βρίσκεται σε πορεία μετάβασης και «μόνιμης εγκατάστασης» στη Νέα Υόρκη.

Tο e-mail του είναι: dimitris.eleas@gmail.com.

  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL