Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αθανάσιος Θ. Κοσμόπουλος

Kosmopoulos-300

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε σε επτά διαφορετικά Δηµοτικά και Γυµνάσια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ως τέκνο Αξιωµατικού των Ενόπλων Δυνάµεων. Όταν πέθανε ο πατέρας του, συνέχισε µόνιµα πλέον στο 2ο Λύκειο Νέου Ψυχικού και προχώρησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ) της Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησε ως Στρατιωτικός Νοµικός Σύµβουλος µε τον βαθµό του Ανθυπολοχαγού.
Στη Νοµική του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης εξειδικεύθηκε στο Διεθνές Δίκαιο και αργότερα ως Αξιωµατικός φοίτησε στη Σχολή Πληροφορικής των Ενόπλων Δυνάµεων, στην οποία αργότερα δίδαξε, στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών και σε άλλα ειδικά και γενικά Στρατιωτικά Σχολεία.
Δίδαξε για δύο χρόνια στο Πανεπιστήµιο Αιγαίου στο Τµήµα Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστηµάτων στη Σάµο, υπηρετώντας παράλληλα σε µάχιµες και επιτελικές θέσεις της Στρατολογίας, του ΓΕΕΘΑ, των Ειδικών Δυνάµεων Αλεξιπτωτιστών και Υπηρεσιών της Εθνικής Ασφάλειας.
Το 2000 παραιτήθηκε µε τον βαθµό του Ταγµατάρχη και ύστερα από εξετάσεις εισήλθε στη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πλαισίων του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου και υπηρετεί µέχρι σήµερα ως Νοµικός.
Το διάστηµα 2004 – 2010 ανέλαβε τη διοίκηση του µεγαλύτερου Νοσοκοµείου των Βαλκανίων, του Ψυχιατρικού Νοσοκοµείου Αττικής (Δαφνί).
Είναι παντρεµένος µε την Αγγελική, λατρεύει τα ζώα και πιστεύει ότι ο πολιτισµός µας κρίνεται και από τη συµπεριφορά µας σε αυτά. Στην Αθήνα, τις τελευταίες δεκαετίες, επιχειρεί να ανακαλύψει την αλήθεια και να πολεµήσει το δόγµα σε όλες τις µορφές του.
iaveris@otenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL