Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μαρία Σταθουλοπούλου

stathoulopoulou maria

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και κατοικώ μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο. Είμαι μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού.
Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου (Στρογγυλό) και εισήχθην στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών το 1995.
Είμαι κάτοχος του Proficiency in English του Cambridge University και έχω άδεια διδασκαλίας. Εργάστηκα για λίγο σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Πήρα το πτυχίο μου και έδωσα εξετάσεις Α.Σ.Ε.Π. το 2000, όπου και πέτυχα. Από το 2001 εργάζομαι στη Δημόσια Εκπαίδευση και επεκτείνω τις γνώσεις μου στο επάγγελμά μου. Τελείωσα σε επίπεδο εξειδικευμένης επιμόρφωσης Διαχείριση Πολυπολιτισμικότητας και Εκπαιδευτικές Πρακτικές, καθώς και το Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχω άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τη χρήση των οποίων εφαρμόζω καθημερινά στην εκπαιδευτική πράξη για τη βελτίωση του τρόπου διδασκαλίας. Αυτή τη στιγμή ξεκινάω το μεταπτυχιακό μου στη Δημιουργική γραφή στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Στα 18 χρόνια της επαγγελματικής μου εμπειρίας ως εκπαιδευτικός, μάχομαι στο πλάι των παιδιών μας, για τη μεταμόρφωση των σχολείων σε φορείς Παιδείας και Πολιτισμού, μέσα από προγράμματα Πολιτιστικά, Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικά, με τα καλύτερα αποτελέσματα.
Δραστηριοποιούμαι στον Πολιτιστικό χώρο ως ενεργό μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης, ως ερασιτέχνης αυτοδίδακτη εικαστικός και Γραμματέας, καθώς και ως ποιήτρια. Τέως μέλος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Με την ποίηση ασχολούμαι από 11 ετών. Είναι κάτι που με απελευθερώνει και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL