Με σεβασμό στο βιβλίο!

Διεύθυνση:
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81, Αθήνα

Mail:
info@angelakis.gr

Τ. Επικοινωνίας:
210 3826220

Q U A S A R
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στέφανος Γεωργακόπουλος

Georgakopoulos300

O Στέφανος Γεωργακόπουλος είναι Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ και oμότιμο μέλος του ΤEE. Xρημάτισε ανώτατο στέλεχος επιχειρήσεων και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ τον οποίο εκπροσώπησε σε πολλές επιτροπές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας δημοσίευσε πολλά άρθρα, σε εφημερίδες και περιοδικά, κυρίως, για θέματα οικονομικής και επιχειρηματικής ηθικής. Από το 1975 και μετά, ενδιαφέρθηκε  περισσότερο για  τη φιλοσοφία των φυσικών επιστημών αναζητώντας  εκείνες τις παραμέτρους που χαρακτηρίζουν και διαμορφώνουν τις σύγχρονες κοινωνίες εν τω μέσω της φρενιτικής εξέλιξης της επιστήμης και κυρίως της τεχνολογίας. Αυτός του ο προβληματισμός μορφοποιήθηκε στο πρόσφατo (2014) ογκώδες σύγγραμμά του «Θέλοντα και Αθέλοντα». Πάντως, η συγγραφική του δραστηριότητα καλύπτει ευρύτερο φάσμα της ανθρώπινης ιστοριογραφίας που αποκαλύπτει, με τρόπο απλό, τη σημασία των εννοιών που διέπουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και όχι μόνον.

Η ποίηση τον απασχολεί ως έκφραση αλλά και ως ουσία, τόσο, που τα γραπτά του αναδύουν, πολύ συχνά, το ανακουφιστικό της άρωμα: Έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

SOCIAL